Andana Pan lanseaza pentru prima data in Maramures specialitati de panificatie si patiserie.
Painea cu alcool. Este denumita astfel pentru continutul bogat in fructe ce au fost pastrate pentru un timp indelungat in alcool. Dintr-un amestec de cateva fructe, atat comune cat si exotice, se obtine o gama de paini cu fructe, care, pe langa impactul deosebit asupra gustului si obiceiurilor noastre de alimentatie, contin si o gama bogata de vitamine, minerale, oligoelemente, proteine si fibre vegetale. Toate acestea fac din aceste specialitati un aliment savuros si placut, pentru orice ocazie.
Painea cu ceapa. Este un produs dupa o reteta speciala si contine ceapa (fulgi). Compozitia sa unica si reteta dupa care se realizeaza acest produs face ca gustul si aroma pe care acesta o are sa fie cu totul speciala.
Baguette. Prin adaptarea unor retete la cerintele actuale, Andana Pan a lansat Bagheta Magica. Acest produs este realizat dintr-un aluat special si pastreaza calitatile de baza ale unei paini dar se diferentiaza prin forma si prospetime.
Ciabatta. Paine traditionala ca la bunica acasa. Acest produs se bazeaza pe retete traditionale si moduri de prepare tratidionale. Painea ciabatta iti ofera un gust si o senzatie de paine proaspata pe care doar painea din cuptorul bunicii o avea. Bucatile de paine sunt la diferite gramaje, pretul se raporteaza la un kilogram de paine iar fiecare paine va fi cantarita in fata clientului.
Paine cu iaurt. Specialitatile cu iaurt si calciu sunt produse de o calitate superioara, cu valoare nutritiva ridicata si un aspect deosebit. Este un produs hranitor cu o aroma deosebita, specifica, textura pufoasa si compozitia realizand o senzatie gustativa ccompleta, un gust rotund, astfel incat pare ca se topeste in gura. Probioticele si prebioticele par a fi cuvinte cheie in domeniul sanatate si nutritie. Prebioticele sunt bacterii "prietenoase" in viata, in timp ce prebioticele (cum ar fi inulina, oligozaharide ne-digerabile) stimuleaza cresterea bacteriilor "prietenoase" in colon. Combinatia dintre probiotice si prebiotice este numita generic combinatie sinbiotica. Inulina continuta in aceste produse, fiind o oligozaharida nedigerabila, ajuta la dezvoltarea bifidobacteriilor si a lactobacilului - care reprezinta microflora bacteriana normala. Iaurtul este unul dintre cele mai cunoscute produse probiotice, datorita continutului de bacterii vii. Acestea, fermenteaza laptele, scad pH-ul, modifica textura si maresc digerabilitatea proteinelor. Aportul de calciu face din acest produs un supliment absolut necesar in alimentatia zilnica a persoanelor de orice varsta, iar faina de secara, semintele de floarea soarelui si in, faina de malt sunt surse naturale de vitamine, minerale si fib alimentare, aceasta stimuland tranzitul intestinal, avand un efect benefic in echilibrarea metabolismului. Germenii de grau continuti in aceste produse sunt surse suplimentare de vitamina E, polivitamine naturale si proteine, avand rol in scaderea colesterolului din sange.
Alte produse realizate recent : Covrigi bavarezi, chec cu ciocolata, chec cu cacao, prajitura marmorata cu visine, produse din aluat frantuzesc si altele. Lista ramane deschisa, angajatii nostrii sunt in permanenta orientati spre nou si spre calitate.
Comercializarea acestor produse va incepe cu data de 15 februarie 2007 in toate magazinele Tanti DaDa. Zona de acoperire se va mari treptat, partenerii nostrii vor fi aprovizionati cu aceste produse in cel mai scurt timp posibil. Andana Pan Online va pune spre vanzare in sistem electronic toate aceste specialitati pana la sfarsitul lunii februarie 2007.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu